Sağlık-Sen 15 Temmuz Şehitlerini andı « Bursa Takip Gazetesi
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bursa Takip Gazetesi

Sağlık-Sen 15 Temmuz Şehitlerini andı

Sağlık-Sen 15 Temmuz Şehitlerini andı
284 views
26 Kasım 2016 - 13:14

Sağlık-Sen 15 Temmuz Şehitlerini andı

Bursa Sağlık Sen Şubesi taürafından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Hüdavendigar Salonu’nda düzenlenen ve önemli mesajların paylaşıldığı ‘’Direnişten Dirilişe 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı’’nda duygulu anlar yaşandı.

Bursa Sağlık-Sen Şube’since düzenlenen anlamlı geceye Şube yönetim kurulu ve sendika üyeleri yanısıra Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Genel Başkan Yardımcısı Semih Durmuş, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, Bursa Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Prof. Dr. T.Akyol Göğüs Hastanesi Başhekimi Dr. İbrahim Ocak, Orhangazi Devlet Hastanesi Dr. Hasan Kocaefe ve çok sayıda vatandaş katıldı..
YÜNKÜL ‘’O GECE GERÇEK BİR LİDER VE KORKUSUZ HALKI VARDI’’
Etkinlik 15 Temmuz Şehitleri için okunan Kur’ an Tilaveti’ okundu. Proğram öncesi bir konuşma yapan Bursa Sağlık Sen Şube Başkanı Gökhan Yünkül, ‘’Öncelikle, Türkiye’nin yeniden diriliş destanı yazdığı 15 Temmuz gecesinin kahramanları aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor bu gecede yaralanan tüm gazilerimize acil şifalar diliyorum. 15 Temmuz gecesi, üst aklın içerideki maşaları aracılığıyla alçakça bir darbe girişimine şahit olduk. Darbenin vuku bulduğu ilk andan itibaren bu millet darbeci zihniyete ve onların hain maşalarına meydanı bırakmadı. 27 Mayıs, 12 Eylül, 28 Şubat darbeci zihniyetinin artığı olan bu anlayış milleti sindirebileceğini ve milli iradeyi zaptı rapt altına alacağını düşünerek tanklarıyla, toplarıyla F16’ larıyla topyekün bir saldırı başlattı, Bu gece milletin önünde şapkasını alıp giden değil, namluların önünde dimdik duran, bir başkomutan, bir lider vardı. Evet bu gece Sayın Cumhurbaşkanımı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla milletimiz sadece Ankara ve İstanbul’da değil, Türkiye’nin dört bir yanında Diyarbakır’dan İzmir’e, Malatya’dan Trabzon’a, Konya’dan Adana’ya, Tokat’tan Bursa’ya meydanlar, havalimanları, kışlalar millet tarafından doldurulmuş ve bu millet tüm dünyaya lisanı haliyle ‘artık Eski Türkiye yok, eski korkutulmuş, sindirilmiş millet yok’ diye haykırıyordu” diye konuştu.
ARTIK TÜRKİYE ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK
15 Temmuz gecesi bir halk devrimi yaşandı. ‘Bu halk koyun (!) diye düşünenlere bu halk nasıl ‘Aslan’ olduğunu gösterdi, sırtlanlara geçit vermeyeceğini gösterdi. Hemde kurşunların önüne atılarak, hemde bomba atılacağını bildiği halde meydanları doldurarak. Halk her yerdeydi. CNN Türk’ün işgalini bile halk sonlandırdı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ nün etrafını halk çevirdi ve bariyer oluşturdu. Yıllarca Adnan Menderes’e sahip çıkamamanın acısını ve utancını yaşayan bu toplum, iradesine sahip çıkmanın, Reis’ine sahip çıkmanın, seçtiklerine sahip çıkmanın gururunu yaşayacak artık. Ve artık Türkiye eskisi gibi olmayacak. Halkın direniş mücadelesi de tarih sayfalarında altın harfler ile yerini alacak ve asla unutulmayacaktır.
SAĞLIKÇILAR DARBEYE KARŞI GÖĞSÜNÜ SİPER ETTİ
Başkan Yünkül, 15 Temmuz gecesinin kahramanlarını zikrederken sağlık çalışanlarını da unutmamak gerektiğini belirterek, “Bu gecede mermilerin ve bombaların arasına dalarak meydanlardaki yaralıları hastanelere yetiştirmek için canı pahasına çalışan 112 çalışanlarımıza ve binlerce yaralıya hastane acil servislerinde insanüstü bir gayret göstererek müdahale eden sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Ve yine darbenin yaşandığı ilk dakikadan itibaren Sağlık-Sen camiası da Genel Başkanından, temsilcisine ve Şube Başkanından,üyesine kadar bu alçak girişime göğsünü siper etmiş ve meydanlardaki yerini almıştır. Demokrasi ve milli irade nöbetini kesintisiz devam ettirmiştir. Bu vesile ile tüm teşkilatımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Gazeteci yazar Abdurrahman ve diğer protokolünde birer konuşma yaptıkları gecede 15 Temmuz gecesi ve perde arkası sinevizyon gösterimi ile katılımcılara bir kez daha anlatıldı. İzzet GÜNAY

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

istanbul escort

casino siteleri

denizli escortizmir escortiskenderun escort

İzmir Escort